sköna ord från fittkramp.se

 PITT ELLER PUNG!

Förklaring:
En rolig lek som vanligtvis körs i bäst av tre. En av killarna drar ner gylfen och drar fram en liten bit skinn. De andra ska gissa om skinnet kommer från pitt eller pung.

Exempel: De kunde inte enas om vem som skulle betala notan. "Okej, vi kör pitt eller pung om saken", sa Kent. 


SUBWOOFER FITTA!

 Förklaring: En grövre beskrivning av ordet musfis, där ljudet av musfisen är så pass hög att man skulle kunna tajma det med en låt, när man knullar i takt med musiken.

Exempel: Kalle kom hem en dag från krogen med en brud som hade med sig basen från klubben hem. 


BAJSBERGSBYGGARE!

Förklaring:
När man blir inlåst en längre tid utan kontakt med yttervärden,och utan toalett,kan man fördriva tiden med att bygga ett snyggt Bajsberg

Exempel: Hansa blev inlåst i grönsaksförrådet över vintern.Bajsberget var meterhögt då han hittades till våren.Han blev väldigt ledsen att så tidigt bli hittad då han siktat på minst en halvmeter till av det vackert skulpterade berget. 

AVELSKAV!

örklaring:
En person, i största sannolikhet en kvinna, som skaffar barn gång på gång endast för att slippa arbeta. Därav utnyttjar mammaledigheten till det yttersta. Detta förekommer oftast i förorter och på glesbygden.

Exempel: Ulla hade inte jobbat en dag i sitt liv, hon avelskavde istället. Slug som hon var.


GISSA VA JA GJORDE PÅ SPORTLOVET TYP ASCOOL

måste ba berätta va jag gjorde första dagen på sportlovet!?!?!?!!!!!11111one
först så logga ja in på wow
och sen ba
från ingenstans
kom de nån jävla allianceboss och BA PEWPEPWPEPWEPPPWPWW och alla ba VA ERE SOMM HÄÄÄÄÄNDERRRRR
o ja ba chillout
i got it
först
kastade ja en fet rend
och sen
bladestormade jag
och sen
ba
heroic strike
heroic strike
heroic strike
heroic strike
slam
heroic strike
heroic strike
heroic strike
BLADESTORM
hämta glass
heroic strike
BOSSEN E TYP PÅ 50% HP ALLA BA SHIET LIKSOM VA HÄNDER JA BA SHIT MÅSTE RINGA OLIVIA
ringer olivia
heroic strike
heroic strike heroic trike
ringa mamma
hon börjar bitcha om svenska läxan så jag gör en heroic strike på henne fast ja har sweeping strikes på så ja träffar bossen samtidigt ( waste no time )
hämta mer glass
heroic strike i ungefär tjugo min till
bossen dör
end of story
world of warcraft <3proffsråd från bungalow


vem är du på internätet?


jomen så är det väl


Jesus vs Optimus prime


klitoriskuk

hade 3 timmar håltimme så gick hem och kollade på tv med olivia. det var tyra banks show, där en tjej som var halvt kille halvt tjej satt i soffan. hon berättade hur de va att vara intersexuell eller va fan det var. det var ngn grej som gjorde att man inte riktigt kan säga om personen är tjej/kille. den här kvinnan hade i alla fall en klitoris som var typ 10cm lång. älskar publikens stoneface när hon sa att hon kunde k-nulla b-rudar med sin klitta.

globenfitta

Förklaring: En riktigt erfaren, sladdrig vulva som har några gedigna år på nacken. När älskogen är till att sätta igång märker den manlige partnern att detta samlag kan jämföras med att vifta med en brödlimpa i Globen.

Exempel: När unge Rikard skulle inleda sin sexakt med gamle Gittan så upptäckte han till sin stora fasa att det var en redig Globenfitta han just stoppat köttet i.

dagens

troll science!

Troll Science, more commonly referred to as Troll Physics, is a drawing fad popularized on the /sci/ (science) board of 4chan in late September of 2010, but with origins in early September 2010 on Reddit, with the earliest found dedicated thread dating at September 29th, on the /b/ board. The premise behind it is to create pictures with such pseudo-science that one could endlessly troll their science teachers. ( COPY PASTE <3 )
troll science arm flap lol

trololol
troll fag newfag gayfag


gayfag newfag p12 lol trololol remixOfficer, problem?


fitta

skrev fel i förra inlägget, självklart ska det, efter " en 85 på wow" stå "och 50 dagliga, unika besökare på min blogg."

se mellan fingrarna med de teknikaliska problemen.

bungalow maktgalen + sur

tja jag skulle skriva ett inlägg. sen kom jag på att jag ville länka en video, som jag hittade nyss! den var skitrolig, det var några killar som kastade frisbee på en frisbeegolfbana och så träffade dom nästan en kille som kom från skogen som blev skitsur eftersom han spillde saft på tröjan och började gå efter dom och ba aaah vem var det som kastade! skitrolig! men när jag skulle trycka på länka videon så försvann allt jag hade skrivit i inlägget och jag fick börja om. fett sur. aja ja har en 85 på wow på 50 dagliga besökare, bitches do not have shit upon me. tjofräs

det här är jag. upon me, bitches will have no shit.

newfag is gay

det finns en sak jag hatar mer än allt.... P12or


gårdagens 12åriga pojkar..

gårdagens p12or såg väl ut ungefär såhär.dagens p12or


och dagens ser väl ut någonting såhär. det är det jag snackar om, tolvåriga småpojkar som sitter på playz och försöker nå upp till tangentbordet medan de skriker som nazister på amfetamin. tänk dig 10 st såna här sitta 2 stolar ifrån dig och skrika " GUSTAV GUSTAV SKJUT ME GRANATGEVÄRET GUSTAV GUSTAV GUSTAV HALÅÅÅÅÅÅÅÅ GUSTAV SKJUT DÅ ÅÅÅÅÅÅÅH DU E SÄMMMMSSTT ÅÅNEEEJ MIN TID ÄR SLUT Å NEJ MAMMA RINGER SHIIIIT JA FÅR JU INTE SPELA COD GUSTAV SKJUT DÅÅÅÅÅÅ" blir så jävla förbannad, sätt 15 årsgräns på it caféer. sätt 15 årsgräns på tunnelbanorna. sätt 15årsgräns på att gå utanför dörren.RSS 2.0